Mic dejun a la Cheia De Gat

de Mutulica in Salate, 16 Apr 2016 | 2709 vizualizari

 

Rosiile au ajuns pe masa romanilor abia in secolul XIX, cand occidentalii erau deja satui de ele si stiau ca aceste „fructe al dragostei”, cum li se mai spunea,  au o multime de proprietati, dar niciuna in domeniul iubirii: acelasi lucru se poate spune despre lacasurile uriase ale tuturor cultelor construite din negura timpurilor pana in zilele noastre ca semn al puterii unor oameni ambitiosi.  
 Pentru ca sunt singur la masa, o sa ma trezesc vorbind si o sa spun ca eu vad viitorul slujbelor religioase intr-o  cladire multifunctionala comuna in care fiecare sa-si gaseasca locul... Asta dupa muuulti ani de educatie... si dupa multe facturi umflate platite tot de noi, aia inca multi si prosti.

 

INGREDIENTE

  • o ciorchina rosii cherry
  • un fir de ceapa verde
  • 100 g branza de oaie
  • 30 ml ulei
  • cateva fire de marar verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun a la Cheia De Gat:

Tai in patru o mana de rosii cherry pentru ca cele obisnuite in aceasta perioada a anului imi par de plastic (puteti sa folositi orice rosii doriti) si toc un fir de ceapa verde .

Peste toata aceasta salata de rosii cherry sau orice alt soi (nu stiu ce preferati dumneavoastra si nu sunt sigur ce prefera Dumnezeu) radeti branza de oaie, presarati marar, apoi adaugati ulei dupa gust si buzunar (de floarea soarelui sau de masline) si la sfarsit va rog sa ma priviti asemenea celor ce traiesc intr-o lume normala, care au intelegerea faptului ca autorii nu pot mai mult, cand aud un cantecel simplut fredonat de chiulaii mai putin dotati de la ora de religie.

Tipsuri

Nu este obligatoriu sa o mancati dimineata. Se poate si seara, musai sa fiti cu mintea treaza!  Va doresc pofta buna!

TIPS-URI

1

La aceasta salata se preteaza foarte bine branza tare de oaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun a la Cheia De Gat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Mutulica 1

20.04.2016, 06:13

Saru-mana!

mihaelar63 1

27.04.2016, 07:30

Cu marar nu am incercat .La noi in casa mararul a cam fost interzis . Al meu sot zicea ca la Buzau in armata si chiftelele erau verzi de atata marar ) Cred ca ar trebui sa-l introduc din nou in meniu , asa usurel
P.S.- In acest anotimp sunt foarte gustoase rosiile tip Roma ,acelea ovale si nu foarte mari[Li--dl] . Am mai luat gustoase si carnoase , rosii inima de bou, provenienta Spania [Kauf--- land ]

Mutulica 1

10.05.2016, 07:55

saru-mana, Mihaela, mersi pentru pont!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tabouleth